Voedseldonaties

De afgelopen periode hebben wij van de volgende gulle gevers zijn:
Moorman reparatie service uit IJmuiden heeft 50 vleespakketten gedoneerd. Voedselbank Velsen krijgt niet vaak vleespakketten en is een echt ‘luxe’ artikel voor onze klanten.
De Franciscusschool uit IJmuiden heeft een Paasactie gehouden met als thema ‘Genoeg is genoeg’. Er is door de leerlingen wat lekkers meegenomen voor gezinnen die het minder hebben. Opbrengst 9 kratten met diverse lekkernijen als chocolade enz.
Leden van de RK Pieterskerk hebben op Palmzondag een inzamelingsacties gehouden met als opbrengst 9 kratten met vers voedsel zoals eieren die we heerlijk voor Pasen hebben kunnen uitdelen.   versproducten Pieterskerk
versvoedsel IchtusDe leerlingen van het Ichtus lyceum hebben in het kader van de Paasviering voedsel ingezameld. Opbrengst 12 volle kratten!
Het magazijn van de DEKA markt in Velsen-Noord  heeft 40 dozen met zakjes borrelnootjes gegeven met als THT-datum 10-2017
RABO (hoofdkantoor Velserbroek) heeft voor Pasen koffie en thee feestelijk verpakt en een chocoladen paashaas met ingelegde luxe eieren gedoneerd. En na Pasen suikersticks, melksticks, koffiesticks met koekjes. Plus emmers met schoonmaakspullen.

Van de cadeau-winkel No Lemons, please in Santpoort-Noord ontvingen wij een aantal dozen met non-food artikelen waaronder kerstartikelen en speelgoed etc. De kerstproducten worden bewaard tot het eind van het jaar, de rest wordt eerder uitgedeeld of via de jaarlijkse markt in de brulboei aangeboden.