Inzamelingsactie ‘op een lege maag kun je niet leren’ bij Albert Heijn


Het aantal huishoudens in Nederland dat voedselhulp krijgt van de voedselbank is in 2020 met 7,2% gestegen. Achter deze toename zit ook een grote groep kinderen.
Speciaal voor deze kinderen, wordt in een samenwerking met de voedselbank en Albert Heijn een grote landelijke actie gehouden gericht op het ontbijt ‘Op een lege maag kun je niet leren’ .

Ook Albert Heijn aan het Dudokplein in IJmuiden doet mee. En daar zijn wij heel blij mee, want ook bij onze gezinnen zijn kinderen waarvoor het belangrijk is dat ze met een goed ontbijt naar school te gaan. Op donderdag 9 september, vrijdag 10 september en zaterdag 11 september staan telkens tussen 10.00 en 16.00 uur vrijwilligers van ons klaar bij de AH vestiging om de winkelende klanten enthousiast te maken om de ontbijtproducten te kopen en aan Voedselbank Velsen te doneren.
De ontbijtproducten zijn speciaal geselecteerd en staan bij elkaar gegroepeerd in de winkel, zodat het makkelijk is voor de winkelende klanten om de producten uit te zoeken. Alle producten zijn gericht op een voedzaam ontbijt voor gezinnen met kinderen.
Doet U mee?  Hartelijk dank alvast!