Wij houden vol met uitdelen!

Ondanks steeds strengere maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus gaan we door met het wekelijks uitdelen van nog steeds goed gevulde voedselpakketten. En dat alles is te danken aan onze vaste leveranciers zoals Seafood & Parlevliet, Goemans versbakkerij, banketbakker Schmidt, echte bakker Kijzers, slager Schaaper en de lokale Aldi en Albert Heijn die nog steeds hun producten blijven doneren. Verder dankzij steun van Voedselbank Haarlem en Voedselbank Haarlemmermeer en de stichting Manna, die verse groente levert.
Ook voedseldonaties en geldgiften van particulieren. De giften komen goed van pas als er vers voedsel nodig is. En gelukkig is er nog steeds de aandacht voor jarige kinderen door de Stichting Jarige Job.

Maar het allerbelangrijkste is de grote betrokkenheid en inzet van de vrijwilligers bij het ophalen en het wekelijks vullen en uitdelen van de voedselpakketten en het belang dat zij niet ziek worden. Daarom hebben we besloten om de vrijwilligers van de risicogroep 70+ niet meer in te zetten en zijn bij het uitdelen van de pakketten de maatregelen aangescherpt. Alle vrijwilligers en onze klanten zijn met een brief geïnformeerd over hoe om te gaan met de aangescherpte maatregelen. Alleen als iedereen zich daaraan houdt kan worden doorgegaan met de wekelijkse voedseluitgifte.

U kunt ons daarbij helpen met voedseldonaties en vooral giften zijn van harte welkom. Hoe u dat doet klik hier steun ons!