Donaties en giften aug. 2019

Kermis
De ‘Ezelenclub’, uit Santpoort heeft in samenwerking met de harddraverij vereniging Santpoort en Omstreken 35 kinderen van de Voedselbank in de feestweek een fijn rondje kermis bezorgd. Als afsluiting werden er poffertjes gegeten. Met tegoedbonnen konden de kinderen met begeleiders op eigen gelegenheid en tijd gebruik maken van alle kermisattracties.
Vissoep
Voedselfabrikant Bellamy’s in IJmuiden heeft 300 emmertjes vissoep gedoneerd. Omdat dat te veel was voor onze voedselbank Velsen zijn  50 emmertjes uitgedeeld aan onze klanten en zijn 100 emmertjes naar voedselbank Haarlem en 150 naar voedselbank Haarlemmermeer gebracht. De vissoep werd door onze klanten zeer gewaardeerd.
Schoolartikelen
De firma J&M Brands in Haarlem heeft enkele dozen met schoolartikelen zoals schriften, rugzakjes enz. gedoneerd. Deze donatie kwam zo aan het begin van het schooljaar reuze van pas.
Particuliere gift
Samen met zijn dochter heeft een vader spullen uit huis tijdens de kofferbakverkoop achter de Hema verkocht. De gehele opbrengst van € 72,40 is aan onze voedselbank geschonken met als boodschap op deze manier hulp te geven aan stadsgenoten die de hulp van de voedselbank nodig hebben.

Onze dank gaat namens de klanten van de Voedselbank uit aan ‘de Ezelenclub’, Bellamy’s , de firma J&Brands en de vader en dochter.