Acties maart-april 2019

Inzamelingsactie Molenduin
Het  Molenduin, school voor praktijkgericht onderwijs in Driehuis heeft een inzamelingsactie opgezet als onderdeel van het thema ‘burgerschap centraal’ . De leerlingen hebben in de buurt geflyerd met een oproep om producten te schenken voor de Voedselbank. Vervolgens zijn de leerlingen langs de huizen gegaan om de producten op te halen. De actie had als resultaat een prachtige opbrengst van 3 dozen met voedselproducten. Namens de klanten bedanken wij de leerlingen van het Molenduin voor deze inzamelingsactie.

Paasactie Ichthus Lyceum
Evenals vorig jaar heeft op 18 april het Ichthus Lyceum een Paasactie georganiseerd waarbij vooral houdbare producten voor de voedselbank zijn ingezameld. Het resultaat was 13 volle dozen met producten die we heel graag krijgen voor onze klanten. Ook hier weer onze hartelijke dank aan allen die meewerkten aan dit succes.

St. Pieterskerk
De St. Pieterskerk in IJmuiden heeft als Paasactie een donatie gedaan van 50 dozen met 20 eieren! Zuivelproducten zoals eieren krijgen we vrijwel nooit via onze gebruikelijke aanvoer van voedsel. Zeker met Pasen waren de eieren zeer welkom. We hebben op vrijdag 19 april de eieren aan onze klanten uitgedeeld. De klanten van de voedselbank waardeerden het zeer.

Gift
Evenals vorig jaar hebben wij ook dit jaar van de diaconie van de Protestantse Gemeente Santpoort /Velserbroek een prachtige financiële gift ontvangen. De gift kwam ons zeer goed van pas omdat we wat pech hebben gehad met onze bestelbus. Hartelijk dank hiervoor!