Steuntje in de rug van arbeidsbemiddelaar Sement

Vrijdag 8 april  kreeg de Voedselbank Velsen een cheque van 1690 euro uitgereikt van arbeidsbemiddelaar Sement Wonen en Vastgoed BV uit Gouda.
Jordy den Held van Sement overhandigde samen met een collega en in aanwezigheid van een medewerker van het Woningbedrijf Velsen de cheque aan de bedrijfsleider van Voedselbank Velsen, Peter Nijman.

Jordy legde uit dat Sement telkens nadat een opdracht is afgerond een maatschappelijke bijdrage levert in combinatie met hun detacheringsopdrachten. Daarvoor is indertijd gekozen voor de voedselbanken in Nederland. In overleg met Voedselbank Nederland werd afgesproken dat per detacheringsopdracht € 1,- per gewerkt uur wordt afgedragen aan een plaatselijke voedselbank. In dit geval is de cheque van bijna 1700 euro bestemd voor Voedselbank Velsen waarvoor een gedetacheerde medewerker bijna 1700 uur bij Woningbedrijf Velsen gewerkt heeft.

“Een prachtig gebaar zegt bedrijfsleider Peter Nijman. We hebben daar een mooie bestemming voor omdat  naast alle geschonken voedsel sommige producten ook gewoon aangeschaft moeten worden, zoals melk, boter, kaas en fruit. Dat krijgen we niet gratis aangeleverd. En daar komt nu nog bij dat wij in deze moeilijke tijd in samenwerking met Vluchtelingenwerk Velsen de vluchtelingen die in Velsen zijn opgevangen van pakketten voorzien.”