Regioactie ‘Help de voedselbank de zomer door’ groot succes!

‘Help de voedselbank de zomer door’. Met deze slogan vond op zaterdag 28 mei de supermarktactie plaats in de Dekamarkt in Velserbroek. Het werd een groot succes!!
regioactie deka 28 mei 2016Van 10.00 uur tot 15.00 uur stonden 7 vrijwilligers met boodschappenlijstjes bij de ingang klaar om uit te delen aan de klanten waarop een aantal producten stonden vermeld zoals pannenkoekmeel, pastasaus, boter, koffie, thee, toiletpapier of olie. Aan de klanten werd gevraagd een of meerdere producten te kopen, die in een speciaal ingericht standje in de winkel stonden uitgestald. De producten konden worden afgerekend aan de kassa. Het werd een groot succes. Zo groot dat er zelfs schappen leeg waren in de winkel. In totaal werden er 62 kratten met producten gevuld. Geweldig!

Wij danken alle vrijwilligers voor hun inzet, de klanten voor hun vrijwillgers regioactie 280516vrijgevigheid de producten te doneren, Mike de Groot, de bedrijfsleider van de Dekamarkt Velserbroek voor zijn inzet en zijn toezegging om volgend jaar weer aan een regioactie te willen meewerken. Last but not least dank aan Paulina Klaassens, die de actie heeft gecoördineerd.