Prachtige cheque van arbeidsbemiddelaar Sement

Evenals een half jaar geleden ontving Voedselbank Velsen opnieuw van arbeidsbemiddelaar Sement Wonen en Vastgoed BV uit Gouda een prachtige cheque van maar liefst 6500 euro.
 Vrijdag 30 september overhandigde Jordy den Held van Sement de cheque aan de bedrijfsleider Peter Nijman en secretaris Wijnie Rijs van Voedselbank Velsen.

Jordy legt uit dat Sement telkens nadat een opdracht is afgerond een maatschappelijke bijdrage levert in combinatie met hun detacheringsopdrachten. Daarvoor is indertijd gekozen voor de voedselbanken in Nederland. In overleg met de koepelorganisatie Voedselbank Nederland werd afgesproken dat per detacheringsopdracht € 1,- per gewerkt uur wordt afgedragen aan een plaatselijke voedselbank.
Sement heeft de afgelopen periode in totaal 6500 uur voor een Velsense opdrachtgever verschillende opdrachten uitgevoerd wat het bedrag van 6500 euro heeft opgeleverd voor onze Voedselbank Velsen.

Voedselbank Velsen is heel blij met dit mooie bedrag en kan dit heel goed gebruiken. Vooral omdat sinds 17 september j.l. Voedselbank Nederland in een extra algemene ledenvergadering besloten heeft vanwege de hogere kosten van levensonderhoud tussentijds de toelatingsregels voor een hulpvoedselpakket te verruimen. Dat heeft de afgelopen 3 weken geleid tot een verdubbeling van het aantal voedselpakketten dat uitgedeeld wordt.  Laten we hopen dat ondanks deze moeilijke tijd onze donateurs en leveranciers ons trouw blijven zodat wij onze klanten voldoende van een gezond voedselpakket kunnen voorzien.