Opbrengst boek ‘Coronalogy’ naar de Voedselbanken

‘Coronalogy’ van Cathelijne Wildervanck

Alledaagse psychologie in een niet alledaagse tijd

Maart 2020 kwam de wereld ineens tot stilstand. Wat doe je als je ineens thuis zit, alleen of met zijn allen? Wat doe je als de wereld er ineens heel anders uit ziet en er van alles niet meer kan en mag?

Cathelijne Wildervanck ging bloggen, en met haar blogs en de vele reacties daarop creëerden  zij samen een wereld van verbinding, inspiratie en verdieping. Alledaagse psychologie in een niet alledaagse tijd.
Deze 100 dagen bloggen werd een boek. En dit boek kan besteld worden zowel als E-book als paperback versie. De opbrengst van het e-book gaat volledig naar de voedselbank en van de paperback het nettobedrag met aftrek van de drukkosten. En nee dat is geen sexy goed doel, maar omdat het een degelijk goed doel is vindt Cathelijne. Omdat voor steeds meer mensen die tas met spullen elke week een verschil maakt. En omdat die tas met spullen goed gevuld moet zijn voor wie dat hard nodig heeft! Leesplezier en een beetje goed doen voor de medemens gaat hand in hand.

E-book (pdf)      € 7,50
Pre-order Paperback     € 22,50 (incl. verzendkosten)

Het e-book is direct beschikbaar . De paperback-versie zal geleverd worden in de eerste week van januari. Beide boeken zijn te bestellen  op www.coronalogy.nl Meer weten over Cathelijne Wildervanck? kijk op cathelijne@wildervanck.nl