Laatste ontwikkelingen coronavirus

Opnieuw zijn er weer allerlei ontwikkelingen rondom het coronavirus en moeten we alles  in het werk stellen om zolang mogelijk door te gaan met de uitgifte van de voedselpakketten.

Daarbij blijven we natuurlijk afhankelijk zijn van onze vrijwilligers en hun gezondheid maar ook van het aanleveren van voedsel van onze vaste leveranciers.  Juist omdat de aanvoer vanuit het regionaal Distributie Centrum Amsterdam is stopgezet. Gelukkig heeft de Voedselbank  de afgelopen maanden een aardige voorraad opgebouwd zodat we nog een tijdje voort kunnen.

Ook de Brulboei van de Stichting Welzijn Velsen en in de Abeel van de Stichting OIG/IHD zijn gesloten maar geven de voedselbank de gelegenheid om op de gebruikelijke vrijdagochtend

de voedselpakketten te kunnen blijven uitreiken. Daarbij dienen we wel 1 klant per keer naar binnen te laten, zodra er dus een klant uitkomt komt kan er een nieuwe klant in.

Wat we niet weten is hoe de zaken zich ontwikkelen maar alles wordt  nauwlettend in de gaten gehouden en het laatste nieuws vindt u op deze site en facebook.