Actie ‘Op een lege maag kun je niet leren’ bij AH

Het aantal huishoudens in Nederland dat voedselhulp krijgt van de voedselbank is in 2022 opnieuw gestegen. Achter deze toename zit ook een grote groep kinderen.
Speciaal voor deze kinderen, wordt in een samenwerking met Voedselbank Nederland en Albert Heijn een grote landelijke actie gehouden gericht op het ontbijt ‘Op een lege maag kun je niet leren’ .

Voedselbank Velsen en Albert Heijn aan het Dudokplein in IJmuiden doen mee aan deze actie, want ook in de gemeente Velsen zijn kinderen helaas afhankelijk van voedselhulp.

Op vrijdag 3 februari en zaterdag 4 februari staan tussen 10.00 en 16.00 uur vrijwilligers van de Voedselbank Velsen klaar bij de AH vestiging om de winkelende klanten enthousiast te maken om de ontbijtproducten te kopen en aan Voedselbank Velsen te doneren.
De ontbijtproducten zijn speciaal geselecteerd en staan bij elkaar gegroepeerd in de winkel, zodat het makkelijk is voor winkelende klanten om de producten uit te zoeken. Alle producten zijn gericht op een voedzaam ontbijt voor gezinnen met kinderen.
Doet U mee?  Alvast onze hartelijke dank daarvoor.