Chauffeur(s) gezocht

Voedselbank Velsen zet zich in voor huishoudens die niet meer in staat zijn om dagelijks een gezonde maaltijd op tafel te zetten. Op dit moment zijn dat gemiddeld zo’n 50 huishoudens.

Op woensdag, donderdag en vrijdag wordt het voedsel opgehaald bij het Distributie Centrum van de Voedselbanken in Amsterdam en bij onze lokale leveranciers. Op vrijdagochtend worden de voedselpakketten samengesteld en verdeeld via 2 uitdeelpunten. Voor het ophalen van het voedsel beschikken wij over een eigen koelbus. Daarvoor zijn wij op zoek naar een chauffeur(s).

Wat zijn je taken en verantwoordelijkheden:
De taak van de chauffeur is om een maal per week de beschikbaar gestelde producten op te halen. Op woensdag bij het distributiecentrum in Amsterdam, op donderdag bij  andere voedselbanken die producten over hebben en op vrijdagochtend bij de lokale leveranciers. Tevens wordt op vrijdag de helft van de pakketten met de bus naar het tweede uitdeelpunt gebracht. Daarnaast worden ad-hoc goederen opgehaald bij lokale leveranciers.

Maandelijks wordt in overleg met de chauffeurs het rijschema opgesteld.

Tijdsbesteding op woensdag 4 uur, donderdag 2 – 3 en op vrijdag ongeveer 4 uur.

Wat vragen wij :
– Een vrijwilligers die vanuit maatschappelijke betrokkenheid een bijdrage wil leveren
– Goede contactuele eigenschappen heeft
– die beschikt over een Rijbewijs BE
– In staat is om zelf de kratjes met voedsel in en uit de koelbus te plaatsen.
– Beschikbaar is van gemiddeld 4 – 6 uur per week

Lijkt het je wat?  Stuur dan een berichtje aan de bedrijfsleider Peter Nijman via bedrijfsleider@voedselbankvelsen.nl of bel naar 06 43803722