Brigitte Kaandorp zingend in actie voor Voedselbank

Hotelgasten van Landgoed Duin & Kruidberg in Santpoort-Noord die fan van Brigitte Kaandorp zijn, staat binnenkort iets bijzonders te wachten.

Onder de gelegenheidsartiestennaam de ’Liedjes-Escort’ komt Kaandorp de maanden maart en april 2021 in totaal vijf dagen naar Duin & Kruidberg. Bezoekers van het landgoed kunnen een speciaal Kaandorp-arrangement boeken. Naast een overnachting, met een chique diner en ontbijt op de kamer, komt de cabaretière een persoonlijk optreden verzorgen, begeleid door een ’boom box’ of ukelele.

De opbrengst van Kaandorps aandeel in de ’lockdown-actie’ gaat naar onze Voedselbank Velsen. De cabaretière woont zelf in de buurt van Duin & Kruidberg en kwam zo op het idee om het hotel in coronatijd een steuntje in de rug te geven. ’Hotelmedewerkers blij, gasten blij, voedselbank blij en ik blij, omdat ik weer eens iets gezelligs kan doen’, aldus de cabaretière.

Het Kaandorp-arrangement is vrijdag 12 maart vanaf 10 uur te boeken voor zondag 21, zondag 28, maandag 29 maart en zondag 11 en maandag 12 april. Reserveringen zijn uitsluitend telefonisch mogelijk: 023 – 5121800.